Praktijk Mana Badhoevedorp - Massage en Pedicure

Ervaringen

Sabine Schippers

“Altijd maar druk druk druk. Ik hoor het mezelf vaak zeggen tegenwoordig. Opladen doe ik op de massagetafel bij Manon. Dan merk ik pas hoe hard mijn lijf eraan toe is, die echte ontspanning. En ja, ook waar het goed vast zit. Ik blijk vol te zitten met staaldraden, knopen, steentjes (soms ook grote keien). Manon weet ze te vinden, kent hun patronen en bewerkt ze op zo’n manier dat ik daar ter plekke de ontspanning in mijn lijf voel terugkeren.

Ik merk dat Manon in volle aandacht masseert. Ze is echt aanwezig in haar aanraking en begrijpt wat mijn lijf nodig heeft. Ik vind dat zelf het allerbelangrijkste aan een masseur. En ik heb er heel wat uitgeprobeerd in de loop der jaren (ik heb flink geshopt). Bij Manon blijf ik. Ze is professioneel en ervaren, blijft zich ontwikkelen en is superprettig in de omgang. Ze is in voor een gesprekje en een grapje en weet ook wanneer het tijd is voor totale rust en stilte tijdens een behandeling.

Altijd fiets ik na een behandeling van Manon totaal zen naar huis, het zonnetje in mijn lijf schijnt weer volop. Alles voelt soepel gesmeerd. En toch kan ik bijna niet wachten tot ik weer bij haar op de tafel lig!”

Laetitia Dekker

“Manon is een gepassioneerde vakvrouw, die empatisch is, heel goed kan luisteren en beschikt over ‘gouden handen’. Die handen kunnen je overigens behoorlijk pijnigen, maar het resultaat mag er zijn.
Ze beheerst verschillende soorten massage en kan daarom in aanvulling op een behandeling fysiotherapie, van grote waarde zijn.

Zelf geef ik me wekelijks over aan haar ‘vakvrouwschap’ met als resultaat dat ik aanzienlijk minder last heb van opgezette enkels en voeten en sinds 2 jaar zonder kramp kan skiën.
Je hoeft overigens geen klachten te hebben om naar Manon toe gaan. Een ontspannende massage is bij haar ook in goede handen!”

David de Baar

“Al jaren heb ik last van pijn in mijn nek en schouders. Diverse behandelingen en therapeuten heb ik in de afgelopen jaren al gezien. Soms verlichtte het de pijn tijdelijk, andere behandelingen sloegen helemaal niet aan. Zonder dat ik er zelf erg in had veranderde ik langzaam mijn lichaamshouding.
Ik stond krampachtig met mijn schouders omhoog en mijn nek ingetrokken, op die manier was de pijn iets minder maar was dit natuurlijk geen gezonde lichaamshouding.

Ik ken Manon al enkele jaren maar wist helemaal niet dat ze massagebehandelingen verzorgde. Ze sprak mij aan op mijn lichaamshouding en vertelde dat ze mij waarschijnlijk wel kon helpen. We spraken af dat ik het een paar behandelingen zou aankijken. Ik kom nu ongeveer een jaar bij Manon en moet eerlijk zeggen dat de pijn in mijn nek en schouders enorm is afgenomen en mijn lichaamshouding is weer rechtop. De behandelingen waren in het begin pittig, Manon pakte me gelijk goed aan maar gaf ook duidelijk aan hoe ze te werk wilde gaan en welk resultaat ze voor ogen had.
Het fijne van Manon vind ik dat ze eerlijk is in wat ze voor mij kan betekenen. In samenspraak met Manon heb ik nu eens in de twee maanden een behandeling bij een acupuncturist en komt eens in de 2/3 weken bij Manon. Deze combinatie werkt voor mij heel goed. Ik ben ontzettend tevreden over de behandeling en het contact dat ik met Manon heb. Ik woon in Alkmaar maar heb het er graag voor over om voor de behandeling van Manon naar Badhoevedorp te rijden.”

Marion Weij

“Mijn ervaring met Praktijk Mana zijn meer dan prima.
Tijdens deze zeer complete massage werd niet alleen mijn pijnlijke rug/schouderblad onder handen genomen d.m.v. massage en Triggerpoints te behandelen , ook de rest van mijn lichaam kwamen aan de beurt.
Op een bepaald moment kon ik de massage aan mijn elleboog niet echt meer verdragen, zo een pijn deed het daar. Ik was verbaasd en zei dit tegen Manon, waarop zij mij op een zeer heldere manier het e.e.a. vertelde over de diverse energiebanen
waar een menselijk lichaam ook uit bestaat en dat deze energiebanen ook in contact staan met de organen. Op zich is deze theorie niet helemaal nieuw voor mij, echter het deed wel mijn ogen openen dat mijn schouderblad pijn een hele andere oorzaak had dan “slechts” pijn signalen.
Het was een intensieve en echt een “zware” beproeving, zeker de volgende dag met opstaan, Manon had mij al gewaarschuwd voor dit gevoel.
De dag daarna voelde ik mij stukken beter en wist na deze behandeling mijzelf weer beter onder controle te houden door eerder te ontspannen en de stressfactor niet zo hoog meer op te laten lopen.”

Yvonne Smit

“Mijn ervaring met de massage van Manon zijn heftig ! Ik heb n.l. nogal wat plekken op mijn benen waaraan behoorlijk wat moet gebeuren. Veel vochtophoping vooral in de enkels. Maar wanneer het uurtje om is heb ik er weer slanke enkels. De rest van mijn lijf wordt ook goed door haar onderhouden, Spieren worden weer soepel en door de regelmatige massage heb ik geen pijn meer in mijn rug.”

Mirel Naber

“Manon is zeer professioneel in haar aanpak.
Alles wordt in overleg gedaan en tijdens de behandeling houdt ze
contact met je over de voortgang en of het prettig is. Dagen erna voel je je
nog beter en goed ‘onder handen genomen’.”

Jeroen Bakker:

“Ik ben al enige tijd onder behandeling van Manon van der Spoel.
Ik squash fanatiek en heb vaak last van m’n onderrug en van stijve spieren en pezen. Regelmatige massages (zowel voetreflex, stoelmassages en combinaties van massages) zorgen er voor dat ik de klachten tot een minimum kan beperken.
De persoonlijke benadering (geen muffe klinische fysiokamertjes) en behandeling op maat kan ik iedereen aanraden.”


Femke Dobbelaer

“Wat ben ik verschrikkelijk blij met Manon! Ze is echt mijn redder in nood! Ik vind Manon fantastisch, ze is betrokken, lief, flexibel, rustig en bovenal ze kan heel goed masseren. Ze voelt altijd perfect aan wat ik die massage nodig heb. Nu ik last heb van zwangerschapskwaaltjes, zoals last van m’n bekken en een beknelde zenuw masseert ze de pijnlijke spieren erom heen voorzichtig wat veel verlichting geeft en de doorbloeding beter doet doorstromen.
Ook mijn altijd terugkerende nek-en schouderpijn zijn sinds ik bij Manon onder behandeling ben eindelijk onder controle, dit door een keer in de zoveel tijd een onderhoudende massage te krijgen, maar ook als ik acuut last heb, staat Manon voor je klaar, ze is uitermate flexibel, iets wat ik maar bij weinig masseurs heb ervaren.””