Fysiotherapiepraktijk Dekker

U bent altijd in beweging: thuis, op het werk en in uw vrije tijd. Soms gaat bewegen echter niet vanzelf. In dit geval kan Fysiotherapiepraktijk Dekker u helpen om weer in beweging te komen en te blijven. Bewegen is namelijk onze deskundigheid bij uitstek!

Voedingsbureau Vitalina

Gewichtsbeheersing bij Vitalina is niet gericht is op één methode. Het is belangrijk goed te luisteren naar de klant omdat gewichtsbeheersing ook vooral een emotionele kant kent. Een uitleg van de gebruikte methoden vind u op deze site.

Kollaart opleidingen

Ons familiebedrijf verzorgt al meer dan 35 jaar opleidingen in de massage en pedicure. U kunt bij Kollaart Opleidingen uw opleiding afsluiten met een erkend branchediploma.
Kollaart Opleidingen is CRKBO geregistreerd en erkend.
Branche-gerelateerde producten zijn verkrijgbaar bij onze groothandel in Haarlem en via onze webwinkel, Kollaartshop.nl

Nederlandse Vereniging van Voetreflex Therapeuten

Deze site biedt u informatie over voetreflexologie, de vereniging NVVT, de gebruikte methode en informatie over het verloop van een behandeling. Tevens kunt u hier zoeken naar een voetreflextherapeut bij u in de buurt.

Nederlands Genootschap voor Sportmassage

Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) is sinds 1954 dé examen- en brancheorganisatie voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. Het NGS bewaakt de kwaliteit binnen de branche en van de NGS-masseurs. Bovendien is het NGS de grootste brancheorganisatie voor sport- en wellnessmasseurs van Nederland en is daarmee op (inter)nationaal niveau gesprekspartner van de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF, sportbonden, -verenigingen, organisaties uit de (sport)zorgketen en de wellnessbranche.

Massage.nl

Alles over en voor massage in heel Nederland.

Mooi van binnen en buiten
Met humor en speelsheid geef ik, Angelique Ruts, Yoga, aan kinderen en volwassenen in Badhoevedorp. De fascinerende wijsheid die daarbij hoort is geïnspireerd door de kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb verzameld.